Στο λεωφορείο για τη δουλειά, ασχολούμαι με την αναζήτηση νέας μουσικής να καταναλώσω. Ας είναι καλά το Spotify με τις αυτοματοποιημένες προτάσεις του βάσει του γούστου μου! Καλά, όχι ότι πέφτει και 200% μέσα γιατί είμαι και στριμμάδι. Νομίζω αξίζει μια σύντομη εβδομαδιαία αναφορά στο τι στο λύκο μου προτείνει. 13 κομματάκια που μου έκαναν αίσθηση. Λυγξ (links δηλαδή) δε βάζω, συν Μπαμπρίζ και χείρα κίνει! Όχι μόνο για αυνανισμό το χεράκι! Όλα έτοιμα πχια!

ΠΑΜΕ!

Soen – Lucidity

Τι έγινε Μπαμπριζάκο; Δε σου φτάνει που είμαστε μια χαρά μεθαδόνη μέχρι να βγει το καινούριο Tool; ΠΑΡΕ FEELS ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!

Nightrage – Affliction

Κλασσικοί Nightrage, μελωδίες, καφριλίκια, ωραία και κλασσική δομή, nothing more to ask. Μόνο να στεριώσει κάνα line-up.

Pain of Salvation – Reasons

ΩΠΑΤΙΣ! ΤΙ DJENTIA ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤ… ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΛΩΡΟΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;; ΤΙ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ;;; A, Pain of Salvation… Με 80% νέο line-up… Και την ίδια μέτρια παραγωγή… Αμάν ρε Daniel, ακόμα να το ξαναβρείς μετά το BE ρε γιαβρούμ; Pass!

Me and That Man – My church is black

Darkίλα, folkίλα, περιμένεις να στη μπουμπουνίσει ο Αντωνίου, αφού περάσουν γρήγορα πλάνα με τον Σακελλαρίου να συνουσιάζεται με τη Βλαντή. Κύριε Κοκκινόπουλε, να το έχετε στα υπ’όψιν σας για soundtrack σε επόμενο σίριαλ!

Mors Principum Est – Apprentice of Death

Πολύ συμφωνική εισαγωγή για τα γούστα μου…Ευτυχώς σκάνε metalcoreίδια μετά. Λίγη αίσθηση Bleeding Through μου άφησαν. Pas mal…

Battle Beast – Familiar Hell

Groovy riff με πινελιές Du Hast. Γρεζάτη γκόμενα στα φωνητικά. Ψιλοποζεριά. Για ροκ πάρτυ καλό θα ήταν. Μέχρι εκεί, δύσκολο να τους ακολουθήσω, άσχετο τελείως το ότι δε βλέπεται η βοκαλίστα.

Infected Rain – Mold

Εδώ είμαστε! Νοστιμούλα βοκαλίστα της σχολής Otep (κάφραινα τη μία, καθαρή μα ουχί γλυκανάλατη την άλλη). Με μικρές μουσικές αναφορές σε Otep. Μικρές μόνο, ευτυχώς. Follow!

Born of Osiris – Glorious Day

Αυτό το intro το κλέψανε από preset ringtones του iPhone! Δεν είμαι και σίγουρος, δεν είχα ποτέ iPhone. Κατά τ’άλλα, παλεύσιμο κομματάκι, αν έχεις θέματα σχιζοφρένειας…

One Desire – Hurt

Ποζερίζει αισθητά αλλά το λες και χεβυμέταλ. Καλούλι για κάνα πάρτυ. Μάλλον θα το ξανακούσω επειδή το έμπα του ρεφρέν μου έφερε στο νου το «Δικός σου για πάνταv του Ρακιτζή.

Six Feet Under – Sacrificial Kill

Τούτους εδώ τους είχα πάντα για το death metal αντίστοιχο των Motorhead. Δε θα ακούσεις τίποτε καινούριο σε κάθε νέο δισκάκι, αλλά θα περάσεις καλά καραντί. Ε, αυτό ισχύει και τώρα. Nothing more. Thumbs up.

Ghost Iris – Pinnacle

Djent-o-prog σφηνάκι με τα όλα του. Μελωδία, groove, καλά καθαρά και βρώμικα φωνητικά, ψαρωτικό outro. Θα τους ακολουθήσω.

Disperse – Tether

Neoprog να το πω τώρα τούτο γιά prog-pop? Θα τους ακούσω λίγο ολόκληρους πριν καταλήξω αν μ’ενδιαφέρουν ή όχι.

Anal Thunder – Ass monkey

Ε με τόση αναφορά σε κώλους, καλό θα ειναι! Γκαζάτο punk rock’n’roll, κάνει και για πάρτυ και για οδήγηση και για χαλί σε σκηνή teen movie με γρήγορο μοντάζ. Thumbs up!

Αυτάαααα! Την επόμενη βδομάδα πάλι μουσικες προτάσεις, People of the Net!

Advertisements