Με αφορμή αυτήν εδώ τη μαλακία αλλά και τούτην εδώ την παπαριά που σχολιάζεται, μπαίνω γι’άλλη μια φορά στη διαδικασία ν’ασχοληθώ με τη συμπαθή κοινότητα των ομοφυλοφίλων, η οποία δέχεται ακόμα ανελέητο πόλεμο από την Εκκλησία. Θα έλεγα «βρες το λάθος» τώρα, αλλά θεωρώ πως πλέον ξέρουμε ότι το παπαδαριό δεν είναι και τόσο αθώο όσο φαίνεται.
Ξεκαθαρίζω ότι οι παπάδες, όπως και οι μπάτσοι, δεν αποτελούνται μόνον από καθάρματα κι υποκριτές. Υπάρχουν κι ιερείς εκεί έξω που κατανοούν τις αθεϊστικές-αγνωστικιστικές πεποιθήσεις, αγκαλιάζουν τους ομοφυλόφιλους ενορίτες ως άτομα που υφίστανται κοινωνικό αποκλεισμό, βοηθούν πρόσφυγες ανεξαρτήτως θρησκείας χωρίς να φοβούνται ότι θ’αλλοιωθεί ο πολιτισμός μας, γενικώς είναι περισσότερο άνθρωποι των ανθρώπων παρά του Θεού.

Ασχολούμαι με τους φανατισμένους χριστιανοταλιμπάν παπάδες που μισούν υποκατηγορίες ανθρώπων, παρόλο που υποτίθεται ότι κηρύττουν τη θρησκεία της αγάπης.

Στο πρώτο link (ΠΑΤΑ ΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΩΡΕ!) βλέπουμε έναν χριστιανοταλιμπάν να ωρύεται ότι άθεοι απέσυραν από καταστήματα το χάπι κατά της ομοφυλοφιλίας. Το οποίο δεν είναι χάπι, αλλά ζαχαρωτά. Τα οποία αποσύρθηκαν από μπακάλικα της Αμερικής επειδή οι σύλλογοι γονέων θεωρούσαν προσβλητικές τις ατάκες πάνω στη συσκευασία. Αλλουνού παπά ευαγγέλιο αυτό. Προφανώς κάποιος ηλίθιος θρησκόληπτος (πλεονασμός αλλά νά’χαμε να λέγαμε και νά’χαμε να πούμε) δε μπήκε καν στον κόπο να ψάξει περί τίνος πρόκειται, όπως δε μπήκε καν στον κόπο να ψάξει τί πιστεύει, και ανήρτησε μιαν είδηση πλήρως παραποιημένη κατά τα ελληνοχριστιανικά ήθη και έθιμα, όπως είχε πει ο Γκουσγκούνης. 

Νταξ, νευρίασες Θανάση μου; Ωραία, τσέκαρε το site τώρα λίγο καλύτερα. Ξεκάθαρα τρολλάδικη φάση. Που όμως αναμεταδόθηκε από πολλούς σαν πραγματικό άρθρο. Διότι υπάρχουν ηλίθιοι κει όξου που δε μπαίνουν στον κόπο να ψάξουν κάτι λίγο παραπέρα και βγάζουν τους ίδιους πύρινους λόγους στα σοβαρά.

Τι είναι αυτοί Θανάση μου; 

ΖΑ!

Αντιθέτως, στο δεύτερο link έχουμε μια σοβαρή περίπτωση. Δεν περίμενα η ιδιαίτερη πατρίδα μου να μην κάνει κάποια τέτοια μαλακισμένη κίνηση βέβαια, από τη στιγμή που έχει δώσει τόσο υψηλά ποσοστά στην Χ.Α.

Καταρχάς, θεωρώ λάθος κίνηση την θεματική εβδομάδα στα σχολεία. Όχι λόγω πουριτανισμού ή ομοφοβίας ή άλλου είδους μισαλλοδοξίας. Λόγω της ίδιας της ελληνικής γραφικότητας. 

Να το πω πιο απλά, ορμώμενος από την περίπτωση της Κορίνθου: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ! Να πουν τι; Από τη μία να την καταδικάζουν κι από την άλλη να βιάζουν παπαδάκια ή να ψωνίζουν εραστές στα γνωστά στέκια;  Ρε δε γαμιόμαστε με παπάδες λέω γω;

Μετά τους ενοχλούν οι απόκριες τους μασκαράδες. Ο άλλος ο τράγος από τη μία κηρύττει την αγάπη του Θεού κι από την άλλη κυνηγάει τους αλλόθρησκους πρόσφυγες και καλύπτει βιασμούς ανηλίκων. 

Σάματι το ποίμνιό τους δεν είναι κατ’εικόνα και καθ’ομοίωσιν; Να οι μεγάλοι σταυροί κι οι φιλανθρωπίες απ’τη μια, να η κλεψά κι η χριστιπαναγία από την άλλη. Το τελευταίο, πάντα με σταυροκόπημα και «θεμουσχώραμε» στο στόμα.

Όξου ωρέ!

Advertisements