Με το που ανοίγω το μάτι, κι ενώ δεν έχω βρει αφορμή για να γράψω κάτι εδώ και μέρες, πετυχαίνω στα κοινωνικά μύδια, τον ένα κάτω απ’τον άλλο, δυο φίλους να έχουν κάνει την ίδια ανάρτηση: «Χρόνια πολλά Αλέξη»

Επειδή κι εσύ Θανάση μου πιθανόν μόλις να ξύπνησες ή ή να μην έχεις τη διάθεση να καταλάβεις το αστείο ή απλά να είσαι κρετίνος, θα στο εξηγήσω ωρέ: έχουμε πρωταπριλιά κι υπονοούν τον Τσίπρα! Ε; Ε; Καλό; Δώστους τα like σου κι άσε με εμένα να γράψω. Και μη βάλεις το δάχτυλό σου στην πρίζα!

Σύμφωνοι, άλλα μας είπε ο Αλέξης και το επιτελείο του, άλλα γίναν. Αξίζουν τα χρόνια πολλά για τη σημερινή;

Όχι.

Ή μάλλον, τ’αξίζουν μαζί με όλους τους άλλους.

Μην ξεχνάμε ότι ο Αντώνης ήταν ο πρωτος μνημονιοσχίστης. Αλλά αυτός είναι και δεξιά, δε μετράει ε; Είναι by default ψεύτες, ε; Γι’αυτό δε δίνουμε σημασία, ε; Εγώ δίνω όμως. Χρόνια πολλά λοιπόν Αντώνη!

Πάμε πιο πίσω, στο Γιωργάκη του «λεφτά υπάρχουν». Πού’ν’τα λεφτά Γιωργάκη; Ποιος μας έβαλε στα μνημόνια Γιωργάκη; Θα σου έλεγα χρόνια πολλά κι εσένανε Γιωργάκη, αλλά πολύ φοβάμαι ότι είσαι τόσο κουτός που σου κάναν φάρσα και την πήρες σοβαρά. Αλλά χρόνια σου πολλά κι εσένα Γιωργάκη.

Πάμε στον Κωστάκη τον Βου (απ’το βόδι) τον χοντρομπαλά. Θυμάστε τα σκάνδαλα που βγήκαν στη φόρα; Τα μισά δικά τους ήσαν. Τ’άλλα μισά του Κωστάκη του Α του Κινέζου και κάποια τραβάγαν χρόνια, από την εποχή και το επιτελείο του Αντρέα και του Ακατανόμαστου. Χρόνια πολλά και σε αυτούς.

Και ποιος ξέρει τι κάνανε οι προηγούμενοι που είτε δεν πρόλαβα είτε ήμουν πολύ μικρός για να θυμάμαι…

Α! Χρόνια πολλά και στον Βασίλη που ξαφνικά ξέχασε ότι έβριζε πολλούς εκ των προαναφερθέντων και μόλις μπήκε Βουλή έγινε κολλητάρι που μιλούσε έτσι από αγνές προθέσεις.

Δεν είναι η μέρα του Αλέξη σήμερα ωρέ! Είναι η μέρα όλων των πολιτικών! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΗ!

Advertisements