Το κείμενο που ακολουθεί δεν έχει σκοπό να προσβάλει, αλλά να βγάλει γέλιο, μέσα από τα κλισέ και τα πειράγματα μεταξύ μουσικών. Δεν έχω άλλωστε πρόβλημα με μουσικούς, έχω και φίλους μουσικούς, αλλά αυτά να τα κάνουν σπίτια τους κι όχι στο δρόμο!

-Ντράμερ (ανεξαρτήτως φύλου): Attention whore. Ο μόνος λόγος που οι ντράμερζ χτυπάνε τα πάντα ενώ οι μουσικοί κουρδίζουν είναι η σαδιστική ικανοποίηση που λαμβάνουν με το να τραβάνε την προσοχή όλων, έστω και με το λάθος τρόπο. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα (ΔΥΟ ΦΥΛΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ NON-BINARY! ΤΡΙΓΓΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!) είναι ότι ο σερνικός ντράμερ είναι πιο πόζερος, λόγω του ότι η γυνή ντράμερ τραβάει ήδη την προσοχή λόγω του σπάνιου συνδυασμού φύλου-οργάνου.

-Πληκτράς: Γκέι. Μεγάλωσε με γαλλικά και πιάνο. Ήταν το μόνο αγοράκι στο χωριό του που μεγάλωσε έτσι. Η καταπιεσμένη σεξουαλικότητά του τον οδήγησε σε μιαν άγρια εφηβεία, όπου κατέληξε σε ροκ μπάντα. Το καταπιεσμένο του ταλέντο τον στέλνει κάθε βράδυ στην Κουμουνδούρου να ψωνίζει Πακιστανούς.

-Πληκτρού: Παραμένει παρθένα. Παίζει tea party με τις κούκλες της ως τα 40. Μετά αυτοκτονεί.

-Μπασίστας: Δεν έχει δει από κοντά γυμνή γυναίκα ούτε σε βάφτιση. Τρώει τον αγλέωρα. Του γράφουν τις μπασογραμμές οι κιθαρίστες, γιατί είναι ντιπ αρούκανος για να σκεφτεί δικές του. Η υπόλοιπη μπάντα κάνει λογοπαίγνια με τον τίτλο του, αποκαλώντας τον φασίστα ή μπαφίστα. Πιθανότατα ισχύουν.

-Μπασίστρια: Λεσβία. Κλέβει τις γκόμενες από τον τραγουδιστή, ο οποίος τη μισεί γιατί είναι το μόνο θηλυκό που δεν πρόκειται να του κάτσει.

-Ρυθμικός κιθαρίστας: Έχει τάσεις αυτοκτονίας. Πέφτει συχνά θύμα bullying απο τον lead κιθαρίστα. Νομίζει πως κάνει δεύτερα φωνητικά, αλλά ο τραγουδιστής του κλείνει το μικρόφωνο.

-Ρυθμική κιθαρίστρια: Πολύ άσχημη για να καταφέρει να κάνει σεξ, γι’αυτό αποφάσισε να μάθει 5 ακόρντα και να μπει σε μπάντα. Photoshop master, φτιάχνει τις φωτογραφίες για το facebook του συγκροτήματος και φροντίζει να δείχνει απείρως πιο ωραία από τους άλλους.

-Τραγουδίστρια: Κάνει παρτούζες για ένα πιάτο φακή. Σημαντική αναβάθμιση, καθώς πριν πιάσει το μικρόφωνο ήταν alternative model κι έκανε παρτούζες για μισό κράκερ.

-Τραγουδιστής: Εγωπαθές ρεμάλι. Αποκαλεί το συγκρότημα μπάντα ΤΟΥ, ενώ μπήκε τελευταίος γιατί οι υπόλοιποι αδυνατούσαν να παίξουν και να τραγουδήσουν ταυτόχρονα. Μετανιώσουν που τον προσέλαβαν, καθώς τους κλέβει τις γκόμενες και τις μπύρες.

-Lead κιθαρίστας: Εγωπαθές ρεμάλι με ταλέντο. Αυτός τουλάχιστον έβγαλε κι ένα ωδείο και γράφει και τα τραγούδια! Κανείς δε δείχνει ωστόσο να αναγνωρίζει τα skills του και στα πάρτυ τού κλέβει τη δόξα ο ρυθμικός που παίζει έντεχνα και κουτσοτραγουδάει. Γι’αυτό άλλωστε και τον δέρνει.

-Lead κιθαρίστρια: Στον ελεύθερό της χρόνο γυρίζει femdom τσόντες. Είναι η μόνη που βάζει κάτω στο αλκοόλ τον lead κιθαρίστα, ο οποίος το ξέρει και δεν ενδίδει στις προτάσεις της για drinking contest, από φόβο μην τον στραπονάρει. Όταν δεν είναι σε tour, κοιμάται με πιτζάμες Tweety.

-Μάνατζερ (ανεξαρτήτως φύλου): Παριστάνει πως ανέχεται τις παραξενιές των μελών της μπάντας, ενώ έχει κάνει ήδη συμφωνία να τον/την παίξει ο Άκης Σακελλαρίου/η Παναγιώτα Βλαντή στην τηλεοπτική μεταφορά της ιστορίας του από τον Κοκκινόπουλο. Τους τρώει τα λεφτά. Καμιά Κυριακή μεσημέρι, πάει για κοντοσούβλι με τον μπασίστα σε παρακμιακή ταβέρνα. Κερνάει ο μπασίστας.

Advertisements