Σε συνέχεια παλιότερου entry, παρουσιάζω ακόμα 5 ενοχλητικούς τύπους ανθρώπων.

1. Οι ξερόλες

Λες κάτι. Πετάγεται να σε διορθώσει και να σε συμπληρώσει. Δεκτό όταν γίνεται κομψά και διακριτικά. Όταν είναι ξεκάθαρη επίδειξη «γνώσης», ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΥΦΛΕΣ Α ΛΑ ΜΠΑΝΤ ΣΠΕΝΣΕΡ! «Ο οποίος ήταν Ιταλός κι όχι Αμερικάνος, όπως πολλοί πίστευαν, ενώ είχε υπάρξει και πρωταθλητής κολύμβησης πριν ασχοληθεί με…» ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ!

2. Οι άσχετοι οδηγοί

Σε πάνε 20 χιλιόμετρα καρότσα στην απόλυτη ευθεία, ενώ το αμάξι τους έχει ιπποδύναμη να γκαζώσει κι άλλο. Πάνε μες στη μέση και δεν αντιλαμβάνονται φώτα και κόρνες για να κάνουν άκρη. Δεν ανάβουν φλας και αλάρμ. Πιθανότατα πάσχουν από πολλαπλά ψυχολογικά θέματα κι όπως είπε κι ο πανσυμπάντειος ηγέτης Αρτέμης Σώρρας, έχουν πρόβλημα με το φύλο τους. Χαστούκια και κλωτσές λοιπόν!

3. Οι προϊστάμενοι

Σε μεταθέτουν όποτε τους κουκουνιάαει, σε χώνουν 5 λεπτά πριν το σχόλασμα, σε απειλούν με απόλυση αντί για καλημέρα, θα βρουν τον πιο κουτό λόγο να στην πουν απλώς και μόνο για να στην πουν. Θυμίσου: η ζωοκτονία είναι ποινικό αδίκημα! Απλώς κατούρα τους και φύγε.

4. Οι κακοπροαίρετοι σχολιαστές

Θα πεταχτούν απρόσκλητοι από το διπλανό προφίλ/τραπέζι/διαμέρισμα/οικοδομικό τετράγωνο να σε επιπλήξουν. Δεν αντιδρούν ποτέ όταν κάτι τους αρέσει κι αν τύχει να βρεθείτε αυτοπροσώπως θα κοιτάξουν πρώτα τα ψεγάδια σου. Έχουν εξαιρετικά περιορισμένη όραση και διαθέτουν καμπούρα. Έχεις ράμματα γι’αυτήν. Δώστους τα και μετά σκίστους τα.

5. Οι τύποι που χαιρετάνε με «που είσαι ρε;»

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ! Ρώτα «τι κάνεις» ή «τι λέει» γαμώτη!

Αυτά προς το παρόν! Αν Θανάση μου ανήκεις σε κάποια κατηγορία και θίχτηκες, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΥ, κράτα το για τον εαυτό σου!

Advertisements