Να’μαι πάλι Θανάση μου! Με το νέο γραφείο δίπλα στο σπίτι μου σχεδόν και το νέο μου πόστο να απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση, αλλά και με φουλ πρόγραμμα λόγω άλλων δραστηριοτήτων, δύσκολο να γράφω τακτικά. Έλα όμως που χρειάστηκε να τη βγάλω έξω! Την οργή μου, ε;

Ο τύπος στην εικόνα πάνου (το σκεφτόμουν αν έπρεπε να αφήσω ακάλυπτο το όνομα αλλά είπα να του τη χαρίσω αυτή τη φορά) βγάνει ένα άλφα hate για τις υπέρβαρες. Κι εγώ έρχομαι να τόνε βάλω στη θέση του.

Καταρχάς, έχουμε να κάνουμε με 35άρη περίπου, αποτυχημένο αν κρίνω από τη ρητορεία του χασοδίκη με πολύ κακές σεξουαλικές εμπειρίες, αν κρίνω από τη μένος που εκφράζει. Τάχα τά’χε με χονδρή και του έσπασε το καβλιτζέκι πάνω στην ανάποδη καμπόησσα; Τάχα τά’χει με άντρα αλλά αισχύνεται να βγει απ’τη ντουλάπα λόγω επαγγέλματος; Τάχα τά’χει με Αθηναία που δεν του κάθεται λόγω της αρχέγονης αντιδικίας (Σαλονικιός γαρ) περί σουβλακίου και καλαμακίου; Τάχα την έχει μισό πόντο, ίσα να ξεπροβάλλει για το κατούρημα; Κάποιο κουσούρι έχει πάντως!

Τόσην κακία μπορεί να την αποδώσει και κάνεις βέβαια σε αυτολύπηση και μίσος προς εαυτόν: κάποτες ήτο μπαμπάτσικο παιδί και τόνε τραμπουκίζαν (bullying το λένε τώρα) και του έμεινε ότι χοντρός=δέκτης πειραγμάτων. 

Κάπου οικτίρει και τους συντρόφους των κορασίδων αυτής της σωματοδομής. Λες και γουστάρουν τροφαντές μόνον άτομα με σοβαρά ψυχολογικά ή οφθαλμολογικά προβλήματα ας πούμε.

Αγανακτεί δε που αντικρύζει τέτοιο θέαμα! Μήπως δεν έχει που αλλού να κοιτάξει σε ολόκληρη πλαζ; Στα νερά ας πούμε; Ή στον ορίζοντα; Ή στη γυναίκα δίπλα του; Ωπ, ξέχασα, είναι άντρας δίπλα του και δεν κάνει να πολυκοιτάζονται για θα τους πάρουν χαμπάρι…

Ψτ, μαλάκα; ΤΗΣ MANASSU! Σου έχω νέα. ΕΙΣΑΙ ΖΩΟΝ ΟΡΘΙΟ!

Πως θα σου φαινόταν αν μάθαινες ότι, εξαιτίας της μαλακίας σου, έχεις στα χέρια σου το αίμα μιας αθώας κοπέλας; Μη σας φαίνεται ακραία η παραπάνω πρόταση, πολλές παχουλές κοπέλες (και όχι μόνο, τσουπωτό αγόρι here!) υφίστανται τέτοιον πόλεμο για την εμφάνισή τους που καταλήγουν στην αυτοκτονία. Ίσως με ενδιάμεση στάση τη νευρική ανορεξία. 

Για να μην αναφερθούμε στον κοινωνικό αποκλεισμό. Εντάξει ωρέ, δε μπορούμε να περάσουμε μια πόρτα χωρίς κουμάντο, αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε και δικαιώματα! Καλοκαίρι είναι, να μη δροσιστούμε δηλαδής; Μόνον οι αδύνατοι και γραμμωμένοι επιτρέπεται; Δείξε μου το ΦΕΚ που το γράφει αυτό! Και να σου πω και κάτι; Παραφράζοντας τον Διογένη, κάτω από τη θάλασσα, όλες οι γυναίκες ίδιες είναι: ένα κεφάλι που ξεπροβάλλει, χωρίς βυζιά, κώλο, σωσίβια και κυτταρίτιδα. Κοίτα λοιπόν αλλού μέχρι να βουτήξουν, άμα σε χαλάει τόσο το θέαμα! Γιούφτο! 

Και μην απορείς πως βρίσκουν γκόμενο οι «χοντρές». Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν ξέρεις, που λέγονται ψυχή και προσωπικότητα. Τι να την κάνω τη συλφίδα Μπάρμπι δίπλα μου άμα δε μπορούμε να πούμε μια κουβέντα ωρέ; Κάλλιο ένα XL θηλυκό που να ταιριάζουν τα χνώτα μας! 

Και όχι μόνο…  Έχοντας στο ενεργητικό μου μερικές ζουμερές παρτενέρ, να σας πω ένα μυστικό: δε θα μπω στον κόπο να αναλύσω το αν τα δίνουν όλα για να αντισταθμίσουν την εμφάνισή τους, δε μ’ενδιαφέρει αυτό, αλλά το γεγονός αυτό καθαυτό ότι κάνουν δυνατό κρεβάτι ισχύει. Αλλά δεν το μάθατε από μένα…

Πριν όμως σπεύσουν τίποτε κακεντρεχείς να μου πουν ότι υπερασπίζομαι τους ανθρώπους που κουβαλούν έξτρα αποσκευές πάνω τους επειδή είμαι κι εγώ ένας τέτοιος (ΝΕ ΤΙ, είμαι, βρίσκομαι μισή μακαρονάδα μακριά από το να αποκτήσω δικό μου φεγγάρι, ψέματα δεν έχω μάθει να λέω), να πω και δυο κουβέντες εναντίον μας;

Αφράτα μου παιδιά, αν έχετε κάποιο θέμα υγείας που σας οδήγησε στα κυβικά αυτά, να προσέχετε γιατί είστε ήδη ευάλωτοι. Κάντε μια προσπάθεια να πέσετε, για την υγειά σας και μόνο. Σταρχίδιαμου το αισθητικό κομμάτι, ντυθείτε καρναβάλια, μιλάμε αυστηρά για την υγειά. Το ίδιο ισχύει και για μας τους φαγανούς όμως, ε; Κι άμα βάλεις μαζί με τα κιλά κι άλλες καταχρήσεις, όπως τσιγάρο, τον μπούτσον κλαίγανε Θανάση μου! Ας κάνουμε λίγο γυμναστικούλα και ας κόψουμε και λίγο το μασαμπούκιασμα, για την υγειά μας αλλά και για το πρακτικό: τα ρούχα που γίνονται όλο κι ακριβότερα κι όλο και πιο εύθραυστα και τα νούμερα μικραίνουν ανεξήγητα… Ενώ για τους πιο μικροκαμωμένους είναι τόσο φθηνά όλα… Για την υγεία μας και την τσέπη μας, ας κάνουμε μια καλή. Κι είπαμε ε; Για όσους κράζουν, ντυνόμαστε καρναβάλια και σταρχίδιαμας! 

Τέλος haters, να θυμάστε: εμείς οι μπαμπάτσικοι μπορούμε να αλλάξουμε και να γίνουμε λίγο πιο σουλουπωμένοι, εσείς όμως θα είστε πάντα τα ίδια ζα.

Advertisements