Την πούτσα του παπά περίμενες Θανάση μου; Χα! Την πάτησες! Την έχεις δει παντού ως τώρα για να την έχεις κι από μένα! Ο σκληροτράχηλος καργιόλης ο σωστός πρωτοτυπεί! 

Κωλάρα ε; 

Δεν έχει σημασία αν θα πεις ναι ή όχι…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΜΑΛΑΚΑ!

Θες να μου πεις ότι συμφωνείς που ένας ηλίθιος αποφάσισε σήμερα το πρωί να βγάλει φωτογραφία τον κώλο της κοπέλας που δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι γίνεται φωτομοντέλο και να τον ποστάρει στα κοινωνικά μύδια για να πάρει μερικά likes, λες κι έτσι θα πάρει πόντους το πουλί του; 

Εσύ, που χθες έλεγες ότι ήταν λάθος η κοπέλα να ποστάρει την φωτογραφία που έβγαλε κρυφά με την ψωλή του παπά, διότι ο εικονιζόμενος έχει άγνοια που κατέληξε; Δηλαδή, η κοπέλα που φέρει τα ως άνω εικονιζόμενα οπίσθια, ξέρει ότι κάποιος την ποστάρει; Γαμώ τις λογικές ωρέ Θανάση!

Μετά σου λέει, δε φταίει ο βιαστής αλλά η κοπέλα που ήταν προκλητικά ντυμένη…

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΩΡΕ;;;

Όταν μια κοπέλα κυκλοφορεί αμέριμνη και κάποιος, στα καλά καθούμενα, αποφασίζει να τη βγάλει φωτογραφία, να της τη μοστράρει, να της χωθεί άγαρμπα (μιλώ για περιπτώσεις που θα της μιλήσει άσχημα και θα ασκήσει βία, όχι για ένα χαλαρό καμάκι), να πα να τη γαμήσει με απειλή όπλου ή με χαλαρωτικά φάρμακα, φταίει η κοπέλα, γιατί έχει πρόβλημα εγκεφαλικό και προκαλεί μέχρι να της την πέσει κάποιος, ώστε να έχει μετά δικαίωμα να βγει να πει τον πόνο της στον ιντερνέ, για να πάρει likes, wows, cries, loves, fav, RTs, reblogs και να τονώσει τον εγωισμό της, έτσι δεν είναι; 

ΜΩΡ’ ΔΕ ΜΟΥ ΓΑΜΙΟΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ;;; 

Λοιπόν, ζα που πιστεύετε ότι τα θύματα προκαλούν σκόπιμα, σας αξίζει ομοβροντία από καλάζνικωφ στα αποτέτοια σας. Όχι, δε σας αξίζει να τα λένε αρχίδια τα δικά σας, είναι τίτλος για τα γεννητικά όργανα η λέξη «αρχίδια», όπως το «ταγματάρχης» για τον στρατιωτικό ή το «μαέστρος» για τον μουσικό, κι αξίζει να αποδίδεται μόνον σε όσους όντως τα έχουν. 

Για να μη χαθεί κι εντελώς όμως ο παπάς, μιας και κατέβηκαν οι σχετικές φωτογραφίες, παραθέτω το ποστ όπως το κράτησα στο αρχείο μου, μιας κι ως πριν λίγες στιγμές σκόπευα να γράψω γι’αυτό, μέχρι που είδα τον παραπάνω καρκίνο.

Και κάποια σχόλια σχετικά. Καταρχάς, μιας και πολλοί έλεγαν ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο παπά λόγω της τσάντας (!), δώστε λίγο βάση στην τελευταία παράγραφο της ανάρτησης. Μιαν άλλη μέρα, μια άλλη κοπέλα έβγαλε τον ίδιο παπά. Τόσο περίεργο θα ήταν να βαστάει άλλη τσάντα; Πάντως σας αναγνωρίζω ότι κόβει το μάτι σας! Δεύτερον, το να χωθεί κόσμος και λαός εναντίον της κοπέλας και να τη βγάλει πόρνη προσοχής (attention whore στα κσένα) μόνο και μόνο λόγω των ασυνήθιστων μαλλιών της, μας οδηγεί αυτόματα σε 3.000 μνημόνια ακόμα. Τρίτον, όταν κι άλλες κοπέλες αναφέρουν ότι βρέθηκαν στην ίδια θέση, τι πα να πει; Ότι είναι όλες πουτανάκια βέβαια, όχι ότι όντως υπάρχει ένας τέτοιος τύπος εκεί έξω! Τζίνιους! Τέταρτον, για να πιάσω και την αποκεί μεριά, το ότι ένας (τύπος ντυμένος) παπάς έκανε αυτό το αίσχος, δε σημαίνει ότι όλοι οι παπάδες είναι τέτοιοι. Παρά τα σκάνδαλα και τις ρητορικές μίσους που όλοι ξέρουμε, κάποιοι παπάδες όντως έχουν σκοπό την πνευματική καθοδήγηση. Πέμπτον, μιας κι αναφέρθηκα και σε άλλα σκάνδαλα, όταν έχουμε ακούσει τόσα αίσχη να συμβαίνουν από τον κληρο, γιατί να πρόκειται ντε και καλά για επεξεργασμένη εικόνα; Δηλαδή είναι απίθανο να είναι και πορνόγερος και ρασοφόρος; 

Πάντως, για να το ελαφρύνω κιόλας, αυτό το πουλί μου κάνει για περιτομημένο. Πρακτική που, ως γνωστόν, ακολουθούν οι εβραίοι. Τέτοιους παπάδες θέλουμε, εβραιόδουλους και μουνόδουλους; Κυνήγα τον με τη σφεντόνα σου, ωρέ αδελφέ Κλεομένη! Βζιόοοοον!

Advertisements